🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

19 februari 2024

Opvolging huisartsenpraktijk

Per 1 februari hebben wij dokter van Manen en Marinus mogen opvolgen als praktijkhoudend huisarts in Engelen. Aangezien we beiden al een tijd in de praktijk werkzaam zijn, hebben wij elkaar wellicht al ontmoet op de praktijk, of heeft u wat kunnen lezen in de tweeterp. Mocht u het nog niet gelezen hebben dan kunt u hieronder het artikel vinden. 

 

Twee huisartsen vervangen die al 30 jaar werkzaam zijn op deze plek, is een hele uitdaging voor ons. Het zal voor sommigen dan ook best even wennen zijn. Uiteraard gaan ook wij onze uiterste best doen om fijne huisartsenzorg te leveren zoals u de afgelopen jaren al gewend bent. Daarnaast zullen twee nieuwe vaste dokters het team komen versterken. Dit zijn Fieke Friedeman en Laura van der Maessen. 

 

Er zullen, naast enkele nieuwe gezichten, ook binnen de organisatie van de praktijk wat dingen gaan veranderen. Hiermee hopen we de praktijk nog beter bereikbaar te maken, de wachttijd aan de telefoon te beperken en ook de wachttijd voor een afspraak op het spreekuur te verminderen. Helaas zijn deze de laatste tijd langer geworden dan u van ons gewend bent en ook dan wij zelf wenselijk vinden. Wij doen onze uiterste best om dit te verbeteren.

 

Zo zal u merken dat er binnenkort een digitaal portaal geïntroduceerd wordt op onze website, waarmee u gemakkelijker uw dossier kunt inzien, afspraken kunt maken, vragen aan de dokter kunt stellen en ook herhaal recepten kunt aanvragen. We zullen u hierover binnenkort nader informeren. 

 

Met hartelijke groet,

 

Maud Horvers & Jan Burgemeester



Artikel Tweeterp